Pentusuunnitelmat 2024

Pennut myydään ensisijaisesti lemmikiksi metsästys-, työ- tai harrastuskäyttöön. Ennenkuin laitat pentukyselyä tulemaan käythän lukemassa pennun ostajalle -välilehden.Parsonrussellinterrieri

Vuodelle 2024 on suunnitteilla kaksi parson pentuetta.


 Tuho on astutettu Vikillä, ja pentujen odotetaan syntyvän viikolla 15. Yhdistelmän sukutaulu.

Viki on terve 9-vuotias parson herra. Mukavaluonteinen, rauhallinen, hyvä rakenteinen ja hyvän hermorakenteen omaava monipuolinen metsästyskoira. Viki on ns "mettämiehen" koira, joten koepuoli sen kanssa on jäänyt, kasvattaja käyttänyt aikoinaan Vikin näyttelyissä ja siellä saanut hienon arvostelun vara-sertillä. Vikin päälaji on maanalainen työskentely pienpedoilla, joita se onkin työstänyt useita satoja elämänsä aikana. Viki omaa hyvän työmoraalin ja kestää työmaalla, sen lisäksi se noutaa linnut järvestä. Viki on luustokuvattu ja dna testattu terveeksi. Sillä on erinomainen broukken karva ja hammaskalusto täydellinen.

Odotan tästä yhdistelmästä monipuolisia harrastuskoiria eri metsästysmuotoihin sekä muihin lajeihin!


Ebba on astutettu Kostolla, pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 17.
Yhdistelmän sukutaulu

Ebba on mukava luonteinen, rauhallinen, avoin ja hyvän hermorakenteen omaava lapsiperheen koira, jonka harrastuksiin kuuluu luolametsästys. Ebballa on hyvä karkea karva, se on 35cm korkea ja näyttelyissä palkittu 'Erittäin Hyvällä' arvostelulla. Ebba on luustokuvattu terveeksi. Sillä on hyvä työmoraali, kestää työmaalla ja työskentelee päättäväisesti ja viisaasti, Ebba on suorittanut metsästyskokeet. 

Kosto on meidän Ruotsin tuonti, todella hieno luonteinen ja kompaktin kokoinen parson uros. 

Odotan tästä yhdistelmästä monipuolisia harrastuskoiria sekä metsälle että muihin harrastuslajeihin.Amerikankettukoira


Pentue suunnitteilla vuodelle 2025.

Ota meihin yhteyttä

Villikujan

Kotamäentie 1193, 76280 Partaharju

0400 762213

villikujan@gmail.com

@kennelvillikujan